Kinderopvang Lindetuin wordt verbouwd

Lindetuin verbouwing kinderopvang

Op dit moment wordt kinderopvang Lindetuin verbouwd! Het gebouw, gelegen in de Reeshof in Tilburg, is al ruim 25 jaar oud. We ervaren daarom als kinderopvang diverse ongemakken. Daarnaast gaan we de kwaliteit van het gebouw verbeteren en duurzamer maken, zodat onze locatie klaar is voor een mooie toekomst met de kinderen! 

Rust en groen  

De ruimtes worden opnieuw ingedeeld, opgefrist en er komt een mooi nieuw interieur. Er is gekozen voor rust en natuurlijke kleuren. Lindetuin is een huiselijke kinderopvang én een plek waar kinderen uit de hele Reeshof welkom zijn. Er wordt daarom een fijne entree gecreëerd waar iedereen elkaar kan ontmoeten. In de open keuken kan het team samen met de kinderen gezonde hapjes en drankjes maken. Het warme familiegevoel willen we hier graag behouden. 

Lindetuin heeft een mooie (ontdek)tuin en deze groene omgeving wordt ook meer naar binnen gehaald. Alle groepen grenzen straks na de verbouwing aan de tuin. Dit  zorgt voor veel licht en geeft een fijne sfeer. Zo maken we meer verbinding tussen binnen en buiten. 

Verbouwing 

Om de verbouwing goed te laten verlopen worden de ruimtes stap voor stap aangepakt. Dit betekent dat sommige groepen in het pand blijven en sommige groepen tijdelijk naar een andere locatie van Kinderstad gaan. Deze locaties zijn kinderopvang Huibeven en Bibit. De verbouwing is eind april gestart en naar verwachting en duurt naar verwachting tot eind 2024. 

Nieuwe naam

Sinds januari 2024 is deze locatie verdergegaan onder de naam Lindetuin. De Linde staat symbool voor bescherming en verbondenheid. Op deze locatie vinden we het erg belangrijk dat kinderen zich thuis voelen en dat ouders en andere familieleden zich ook welkom voelen. Onze pedagogisch professionals hebben een hart voor kinderopvang en zorgen met liefde voor de kinderen. Daarnaast is het heerlijk spelen in onze natuurlijke buitenomgeving. 

Kinderopvang lindetuin verbouwing

Kinderopvang Lindetuin

Kijk hier voor meer informatie over deze locatie. Aanmelden is gewoon mogelijk.