Kinderstad trotse sponsor Kieltjesbal

Gratis toegang voor iedereen!
Kieltjesbal carnaval tilburg 2024

Kinderstad is, samen met wijkglossy Focus op Reeshof, in 2024 hoofdsponsor van Kieltjesbal op dinsdag 13 februari. Kieltjesbal is het grootste kindercarnavalsfeest van Tilburg in Sporthal Dongewijk in de Reeshof en niet meer weg te denken uit het Tilburgse carnavalsleven. We zijn blij dat we kunnen bijdragen aan een gezellige middag door te zorgen voor gratis toegang op dinsdag. 

Een feestje voor iedereen 

We vinden het als organisatie erg belangrijk dat kinderen gelijke kansen krijgen. Carnaval staat voor vrijheid en gelijkheid en is een feest dat je samen viert. Met je ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, buren en klasgenootjes! Daarom sponsoren we met trots het Kieltjesbal, waardoor de entree voor iedereen op dinsdag gratis toegankelijk is.

Een goede start en goed onderwijs 

Op onze kinderopvanglocaties krijgen kinderen een goede start. Met passende activiteiten, gezonde voeding en professionele begeleiding kunnen kinderen zich ontwikkelen en zichzelf zijn en worden.  Op onze basisscholen heeft elk kind recht op goed onderwijs! Gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeten zijn de waarden van openbaar onderwijs. Bij Kinderstad groeien kinderen naar de mooiste versie van zichzelf. 

Tilburg Reeshof

We hebben 8 maatschappelijke kinderopvanglocaties en 6 openbare basisscholen in stadsdeel Reeshof. In totaal heeft Kinderstad ruim 30 locaties in Tilburg en omliggende dorpen. Samen halen we iedere dag het beste uit de kinderen.

Onze locaties in de Reeshof: 

Bekijk hier alle locaties 

We hopen je te ontmoeten bij het Kieltjesbal!