Nieuwe basisschool in Berkel-Enschot

basisschool berkel-enschot

Op 19 augustus 2024 begint Kinderstad een nieuw hoofdstuk in Berkel-Enschot, want dan openen we de deuren van een nieuwe, openbare basisschool voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8. We verwachten dat de school ca. vier jaar op een tijdelijke locatie staat: op het terrein van voetbalcomplex Jong Brabant aan de Berkelseweg. Daarna verhuist de school naar een permanente locatie in de wijk Akker-Heikant in Berkel-Enschot.

Op de tijdelijke locatie aan de Berkelseweg bouwen we een school die bestaat uit comfortabele, modulaire klaslokalen. Deze zijn helemaal ingericht op de behoeften van onze toekomstige leerlingen. Basisschool Berkel-Enschot wil een plek zijn waar kinderen zich thuis voelen én zich kunnen ontwikkelen!

Meer info & aanmelden

Kennismaken met obs Berkel-Enschot

Ouders die willen kennismaken met onze school en ons onderwijs kunnen contact opnemen met Janneke Swinkels - Heesakkers, directeur van obs Berkel-Enschot. Zij is bereikbaar via [email protected]

Definitieve schoollocatie

In schooljaar 2028-2029 verwachten we onze intrek te nemen op de permanente locatie in de wijk Akker-Heikant. In het kindcentrum worden ook kinderopvang en buitenschoolse opvang van Kinderstad gevestigd.
De leerlingen die tot die tijd op de tijdelijke locatie aan de Berkelseweg onderwijs krijgen, kunnen daarna uiteraard in het nieuwe gebouw terecht.