Tevreden ouders: beoordeling kinderopvang 8,1

Blije medewerker en kind

Elke dag werken we met meer dan 300 pedagogisch professionals hard om, in totaal, ruim 2000 kinderen een fijne dag te bezorgen op de kinderdagopvang, peuteropvang én buitenschoolse opvang. Op onze locaties krijgt je kind een goede start. Samen stappen we in de belevingswereld van kinderen en dragen we bij aan hun ontwikkeling. 

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Bij alles wat we doen denken we na over hoe we dat het beste kunnen bereiken. Ieder jaar vragen we ouders naar hun mening over de kinderopvang bij Kinderstad. We horen graag wat er goed gaat, maar natuurlijk ook waar verbetering mogelijk is. Dit doen we in samenwerking met KlantOK, een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Resultaten

647 ouders hebben, in april 2024, het tevredenheidsonderzoek ingevuld. Zij geven Kinderstad een 8,1 als gemiddeld eindcijfer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde. Een resultaat waar we trots op zijn, want dit betekent dat ouders en kinderen tevreden zijn over onze medewerkers, verzorging, activiteiten en kwaliteit! In het overzicht hieronder zie je welke onderwerpen het beste zijn beoordeeld. 

Best beoordeelde onderwerpen

8,4

De mate waarin het kind zich prettig voelt op de opvang

8,3

De aanwezigheid van vertrouwde gezichten

8,3

Het contact van de pedagogisch professionals met de kinderen

8,3

Speelmogelijkheden binnen en buiten

Naast de best beoordeelde onderwerpen worden ook andere onderwerpen bovengemiddeld goed beoordeeld, zoals de veiligheid van de locaties (8,2) en het aanbod van passende activiteiten (8,2). Er zijn ook punten waarop we ons willen verbeteren. Iets lager scoorden het contact van de directeur met de ouder (7,3) en de plaatsingsmogelijkheden (6,9) . Maar nog steeds met een positief cijfer. 

Resultaten kinderopvang tilburg onderzoek ouders

Alle resultaten

Bekijk het volledige tevredenheidsrapport van Kinderstad via onderstaande button. 

Bekijk alle resultaten