Creatieve ruimte bij basisschool en bso bibit Reeshof

Bibit

Bibit is centraal gelegen in de Reeshof in Tilburg. Hier wandelen de kinderen van school zo de BSO binnen. Hoe fijn is dat!
  • Basisschool en BSO op één plek
  • Centraal gelegen in de Reeshof
  • Kunst en cultuur
  • Samen groeien en ontdekken

Ons aanbod

Op onze locatie vind je:

Over Bibit

Onze buitenschoolse opvang (BSO) en basisschool delen niet alleen hetzelfde pand, ze werken ook nog eens nauw samen. Zo kunnen we de kinderen elke dag een mooi en uitdagend programma bieden. Op onze openbare school doen we er alles aan om alle kinderen zo goed mogelijk te laten leren. En na schooltijd bieden we op de BSO een vertrouwde plek waar ze fijn kunnen spelen. Hier bieden we regelmatig leuke activiteiten aan die speciaal zijn afgestemd op de leeftijd 4 t/m 12 jaar. Daarmee zorgen we er samen met alle professionals op onze locatie voor dat alle kinderen, aan het einde van de dag, met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Zowel op de kinderopvang als op school spelen kunst en cultuur een belangrijke rol. Hierin werken we nauw samen. We laten kinderen zelf ervaren hoe leuk het is om iets met aandacht te maken. Ze leren creëren en worden vindingrijk. Mooie eigenschappen die waardevol zijn voor hun toekomst.