Welkom bij Kinderstad

Op onze kinderopvanglocaties en basisscholen laten we kinderen én medewerkers groeien tot de mooiste versie van zichzelf! 
Kinderstad

Onze organisatie

Met meer dan 30 maatschappelijke kinderopvanglocaties en openbare basisscholen biedt Kinderstad een doorlopende ontwikkellijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar in Tilburg en omstreken. Bij ons ontdekken kinderen wat ze in hun mars hebben. Dat bereiken onze pedagogisch professionals en leerkrachten door gebruik te maken van bewezen succesvolle methodes. Door waardevolle samenwerkingen aan te gaan. Maar vóóral door het kind écht te zien. 

Meer over kinderopvang     Meer over onderwijs

Welkom bij Kinderstad: kinderopvang en primair onderwijs

Dit is Kinderstad

We doen het samen

Samen halen we iedere dag het beste uit de kinderen. Samen spelen, (op)groeien, ontwikkelen, ontdekken, leren, vriendschappen sluiten; bij Kinderstad zorgen onze pedagogisch professionals en leerkrachten voor een stevige basis. Wij bieden op onze kinderopvanglocaties en basisscholen een veilige, vertrouwde én inspirerende omgeving.

Goed, beter, best

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Bij alles wat we doen denken we na over hoe we dat het beste kunnen bereiken. Hoe zorgen we voor de juiste scholing van pedagogisch professionals en leerkrachten? Op welke manier geven we les en begeleiden we kinderen? Als je kiest voor Kinderstad, kies je voor kwaliteit.

Groei je met ons mee?

Door het beste uit de pedagogisch professionals en leerkrachten te halen, helpen we kinderen om te groeien en ontwikkelen. Kinderopvang en primair onderwijs werken daarom nauw samen en dit zal de komende jaren alleen maar versterkt worden. Kinderen komen bij Kinderstad vaak als baby binnen, groeien door tot peuter, kleuter en tiener.

Krachten bundelen

Kinderstad is ontstaan uit een fusie tussen Opmaat groep en Opmaat Kinderopvang. Samen vormen we sinds 1 januari 2023 één organisatie voor kindontwikkeling. Kinderstad is een maatschappelijke organisatie. We investeren in de ontwikkeling van kinderen, overal waar dat nodig is. Zonder winstoogmerk. Daarmee staan we voor gelijke kansen voor alle kinderen in de maatschappij.