Werken en leren

Bekijk alle opleidingsmogelijkheden bij Kinderstad
Werken en leren bij Kinderstad

Iedere dag kinderen helpen uit te groeien tot de mooiste versie van zichzelf. Wij weten er alles van en doen dat met onze professionals iedere dag met veel plezier. Wij begrijpen dan ook goed dat jij interesse hebt om bij Kinderstad in de kinderopvang of in het primair onderwijs aan de slag te gaan. 

Zij-instroom traject of een BBL-opleiding

Ook wanneer je op dit moment niet over het juiste diploma beschikt, zijn er mogelijkheden om bij ons in de kinderopvang of het primair onderwijs aan de slag te gaan. Wij bieden verschillende opleidingstrajecten waarmee jij je kunt ontwikkelen tot een betrokken en bevlogen professional. Samen met een fijn team van collega’s draag je de verantwoordelijkheid voor de groei en ontwikkeling van de kinderen die aan ons worden toevertrouwd. 

Ontdek de mogelijkheden:

We helpen je graag op weg!

Starten aan een nieuwe opleiding of van vakgebied wisselen, doe je niet zomaar. Je het vast een heleboel vragen. We gaan graag met je in gesprek. We beantwoorden niet alleen al jouw vragen, maar vertellen je graag nog veel meer over onze organisatie. Ook bieden we je graag de mogelijkheid om eens een dagje mee te lopen met een van onze collega’s, zodat jij zelf kunt ervaren of werken met en voor kinderen écht iets voor jou is.

Ik wil graag met jullie in gesprek