Werken bij Kinderstad

Vind jouw baan in de kinderopvang en/of het basisonderwijs
werken bij kinderstad

Bij Kinderstad laten we kinderen en medewerkers groeien naar de mooiste versie van zichzelf. Wij willen kinderen een goede start geven en laten ontdekken waar ze goed in zijn. Onze professionals halen het beste uit kinderen en zorgen dat ze met optimale vaardigheden hun toekomstdromen kunnen laten uitkomen. De wereld verandert snel, welke beroepen zijn er eigenlijk in de toekomst? Groeien naar de mooiste versie van jezelf staat los van een beroep. Mensen helpen, de wereld over vliegen of mensen laten lachen; allemaal mooie toekomstdromen. 

Ben jij die professional die hieraan bij gaat dragen?

Bekijk onze vacatures     

Werken bij Kinderstad

5 redenen om bij Kinderstad te werken

Natuurlijk snappen wij dat jij graag in de kinderopvang en/of het basisonderwijs wil werken. Kinderen openen je blik. Ze zijn nieuwsgierig, enthousiast en geven je voldoening. Geen één dag is hetzelfde. Bij Kinderstad doen we er alles aan om kinderen (0-13 jaar) een stevige basis te geven. Naast het werken met kinderen hebben wij nog vijf goede redenen waarom jij bij Kinderstad wil werken! 

Ontdek de 5 redenen

Diverse locaties 

We bieden peuteropvang, kinderopvang, buitenschoolse opvang en primair onderwijs. Op een aantal locaties vind je kinderopvang en onderwijs onder één dak of maar we hebben ook sport bso’s, kleinschalige basisscholen of creatieve kinderopvang. Of je nu gelukkig wordt van de eerste ontwikkelingen van baby's, basisschoolleerlingen wil leren rekenen, of toffe activiteiten wil bedenken op de bso: waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, we hebben altijd een plek waar jij je thuis voelt!

Samen zijn we sterker

De unieke combinatie van kinderopvang en primair onderwijs maakt dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Met ruim 800 collega’s doen we dit op 14 maatschappelijke kinderopvanglocaties en 16 openbare basisscholen in Tilburg en omstreken. Dit maakt dat wij de kinderen écht zien. En ze, op de kinderopvang en op school, een kwalitatief en uitdagend programma kunnen bieden waardoor zij elke dag een stukje kunnen groeien. Ook voor onze medewerkers brengt dit kansen met zich mee en kunnen we ook combinatie vacatures aanbieden. 

Nog niet de juiste opleiding? Ontdek de mogelijkheden: