Grote Beemd kinderdagopvang tilburg

Grote Beemd kinderdagopvang

Je vindt bij Grote Beemd een gezellige en huiselijke sfeer met voldoende uitdaging voor alle leeftijdsgroepen. Jouw kind voelt zich bij ons snel thuis!

  • Gezonde kinderopvang
  • Samenwerking basisscholen
  • Klimmen en klauteren
  • Ontmoetingen tussen kinderen

Op deze locatie bieden wij ook

Onze locatie

Bij Kindercentrum Grote Beemd leert je kind omgaan met andere kinderen van verschillende leeftijden. We besteden veel aandacht aan een gezellige en huiselijke sfeer met voldoende uitdaging voor alle leeftijdsgroepen. We doen er vanaf de allereerste dag alles aan om ervoor te zorgen dat je baby zich helemaal thuis voelt. Speelgoed kiezen we met zorg uit. Ziet het er uitdagend uit? Van welk materiaal is het gemaakt? Kunnen de kinderen er hun fantasie bij gebruiken? Fantasie en creativiteit worden ook geprikkeld in onze groepsruimten, de speelhal en in het atelier.

Onze medewerkers bieden allerlei activiteiten aan, waarbij het spelen en plezier hebben voorop staat. De ruimtes van het kindercentrum zijn zo ingericht dat ieder kind op zijn eigen ontwikkelingsniveau kan spelen. We hebben verschillende speelplekken gecreëerd waar de kinderen alleen of juist met andere kinderen kunnen spelen. 

Elke dag naar buiten

Buiten hebben we een mooie tuin, waar kinderen op avontuur kunnen. Elke dag buitenspelen is een must. Wat is er nou leuker dan heerlijk stampen in de plassen als het regent of lekker met zand en water spelen als het mooi weer is.

Corrine directeur
Corrine van Schaijk
Directeur Tel: 06-53332910

Waar vind je ons?

Dalemdreef 29 F
5035 LZ  Tilburg

Tel: 013-5784661
Openingstijden

Volg ons op social media

Stuur een e-mail
Kinderopvang Grote Beemd - Kinderstad

Groepen op het kinderdagverblijf

We hebben verschillende groepen op ons kinderdagverblijf:

  • 2 groepen van 0-3 jaar (52 weken contract)
  • 2 groepen van 2-4 jaar (40 weken contract of 52 weken contract)
  • 1 groep van 0-4 jaar (52 weken contract)

Ben je zwanger en heb je nog geen ervaring met kinderopvang? Dan komt er ongetwijfeld een hoop op je af. Kom gerust eens langs voor een rondleiding. We beantwoorden je vragen graag.

Ons kindcentrum

Bij ons kindcentrum zijn kinderen van 0-13 jaar welkom. Vriendjes die gemaakt worden op de groep van het kinderdagverblijf kunnen samen door naar de bso op dezelfde locatie. 

Wist je dat je op iedere leeftijd kunt starten op het kinderdagverblijf? Veel dreumesen zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Ze ontdekken de wereld op een hoog tempo en zijn nieuwsgierig naar andere kinderen. Ook op ons kinderdagverblijf zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor 1-jarigen!

Onze bijzondere kenmerken

Gezonde kinderopvang

Wij bieden gezonde kinderopvang, dat wil zeggen dat wij ons houden aan de richtlijnen van het Voedingscentrum en ook dat wij veel spel- en bewegingsactiviteiten aanbieden. Twee medewerkers van de locatie zijn opgeleid tot coach Gezonde Kinderopvang en begeleiden de rest van het team.

Samenwerking basisscholen

Baby’s ontmoeten hun toekomstige klasgenootjes al op het kinderdagverblijf. Dit maakt de overgang eenvoudiger. Ook vinden er veel gezamenlijke activiteiten met de basisscholen plaats.

Klimmen en klauteren

In de hal van het kinderdagverblijf kunnen kinderen klimmen, glijden en spelen. Daarnaast gaan ze op ontdekking in de tuin, verstoppen in de "hutten" en is er genoeg ruimte om te rennen en te fietsen.

Ontmoetingen tussen kinderen

Omdat school en kinderopvang goed samenwerken hebben de medewerkers bekendheid met bijna alle kinderen van de locatie. Het is voor ons dus ook normaal dat peuters samen buitenspelen met de kinderen van de bso!

Neem een kijkje

Onze openingstijden

Maandag: 7.30 - 18.30 uur
Dinsdag: 7.30 - 18.30 uur
Woensdag:7.30 - 18.30 uur
Donderdag: 7.30 - 18.30 uur
Vrijdag: 7.30 - 18.30 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.