huibeven bso tilburg reeshof

Huibeven BSO

Ontdek onze sfeervolle en persoonlijke BSO in Tilburg Reeshof. Hier hebben we echt aandacht voor jouw kind!

 • Ruime locatie
 • Ontdektuin
 • Samenwerken
 • Gezonde levensstijl

Op deze locatie bieden wij ook

Buitenschoolse opvang Huibeven is onderdeel van Kinderopvang Huibeven, een sfeervolle en persoonlijke locatie in Tilburg Reeshof. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn welkom op onze bso. In het ruime, moderne en bovenal kleurrijke pand komen kinderen van alle leeftijden samen om te spelen en te leren.

Op onze bso:

 • Hebben we alle aandacht voor jouw kind
 • Ontstaan de mooiste vriendschappen
 • Maken we de activiteitenplanning samen met de kinderen
 • Vinden we samenwerking belangrijk
 • Is veel speelruimte om te spelen, zowel binnen als buiten
 • Is vrije tijd het uitgangspunt

Plezier maken

Bso Huibeven is een huiselijke plek, met een warme, gezellige sfeer. Wij vinden het belangrijk dat je kind zich thuisvoelt bij ons. Bij ons staat het spelen en plezier hebben voorop. In en rondom het ruime, moderne en bovenal kleurrijke pand van bso Huibeven kan jouw kind naar hartenlust spelen. Binnen en buiten. Met andere kinderen uit de buurt of misschien soms liever even alleen. Creatief, sportief of expressief. Rustig of actief. Het kan allemaal. Het is de vrije tijd van de kinderen, dus mogen ze zelf bepalen wat ze willen doen. Iedere dag organiseren we een leuke activiteit, passend bij het thema dat speelt. We stimuleren kinderen aan die activiteit mee te doen. Ze doen dus regelmatig nieuwe dingen. Dat levert mooie ervaringen op.

Tessa directeur
Tessa Voets
Directeur Tel: 06-13437481

Waar vind je ons?

Glimmenstraat 7a
5043 MZ Tilburg

Tel: 013-5702525
Openingstijden

Volg ons op social media

Stuur een e-mail

Onze bijzondere kenmerken

Ruime locatie

We bieden een mooie, ruime locatie met veel speelruimte. Binnen hebben we een ruime speelhal en gymzaal, buiten een tuin en een speelplaats. Kinderen kunnen zich bij ons optimaal ontwikkelen.

Ontdektuin

In onze groene ontdektuin komen kinderen in contact met de natuur. Vrij bewegen. Kennismaken met natuurlijke materialen en verschillende structuren voelen, zoals water, zand en steentjes. Ontdekken!

Samenwerken

Samenwerking is belangrijk. Met elkaar, de kinderen en hun ouders. Maar ook met omliggende scholen Hartevelden en Wegwijzer, en lokale organisaties.

Gezonde levensstijl

We besteden aandacht aan een gezonde levensstijl: veel bewegen én gezond eten. We drinken veel water, bieden groenten en fruit aan en eten volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Thema’s en activiteiten

De activiteitenplanning maken we samen met de kinderen. Onze ruimtes zijn slim ingericht; dat maakt heel diverse activiteiten mogelijk. Kinderen kunnen samen spelletjes doen, knutselen in het atelier, droomhuizen bouwen in de bouwhoek en verkleden en toneelspelen rond het podium. In onze gezellige woonkeuken, die net als thuis een centrale plek heeft op onze bso, organiseren we kookactiviteiten en kunnen we gezellig samen eten. Op het schoolplein van Hartevelden en het voetbalveld van De Wegwijzer worden kinderen uitgedaagd te bewegen en te ontdekken. Daarnaast hebben we een dakterras met mogelijkheden tot activiteit en ontspanning. Op vrije dagen en in schoolvakanties maken we samen regelmatig leuke uitstapjes buiten de bso.

De weg naar vrijheid en zelfstandigheid

In samenspraak met ouders en kinderen werken we ook aan meer vrijheid en zelfstandigheid om hun eigen dingen te doen. Bijvoorbeeld zelfstandig buiten spelen. Vanzelfsprekend maken we hier samen altijd goede afspraken over.

Deskundige begeleiding door onze pedagogische professionals

Onze gediplomeerde pedagogisch professionals begeleiden jouw kind. Zij zorgen voor een goede sfeer op de bso. We willen een verrijkende aanvulling zijn op de thuisbasis. Als er iets is kunnen kinderen altijd bij ons terecht; wij gaan op een respectvolle manier met ze om. Ook voor ouders staat onze deur altijd open. U kunt ook bij ons terecht als u zorgen hebt of vragen over de ontwikkeling van uw kind.

Samenwerken vinden wij belangrijk

Onze centrale ligging in de wijk Reeshof draagt bij aan een optimale samenwerking met de basisscholen Hartevelden en  Wegwijzer. De samenwerking is erop gericht om de overgang tussen ons kindercentrum en scholen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ook in ons activiteitenaanbod zoeken we graag de samenwerking op, dat maakt ons programma heerlijk divers. 

Doelgroep

Onze buitenschoolse opvang is toegankelijk voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Uw kind kan gebruik maken van de buitenschoolse opvang gedurende de hele basisschoolperiode, met of zonder schoolvakanties. Of juist alleen tijdens schoolvakanties. Een geruststellende gedachte dat u hiervoor niet steeds iets anders hoeft te regelen. Bovendien geeft het uw kind duidelijkheid en continuïteit.

Opvang bij ons is inclusief:

 • Een luisterend oor voor groot en klein
 • Gestoomde en rauwe groenten met een gezonde dip als tussendoortje
 • Lunch (tijdens studiedagen en vakanties)
 • Drinken

Neem een kijkje

Openingstijden

Buitenschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag: na schooltijd – 19.00 uur

Tijdens vakanties en sluitingsdagen van de school 
Maandag t/m vrijdag: van 7.30 – 19.00 uur
 
Voorschoolse opvang 
Maandag t/m vrijdag: vanaf 7.30 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Samenwerking basisscholen

Wij halen kinderen op van de volgende basisscholen:
 • De Wegwijzer
 • Hartevelden

Meer informatie

Landelijk registratienummer
 • 514442633