Kinderen spelen buiten bij Panta Rhei kinderopvang Tilburg Piushaven

Panta Rhei kinderdagopvang

Een warme en vertrouwde plek in hartje Tilburg, waar ze de ruimte krijgen om de wereld te ontdekken en te spelen, leren en groeien.

  • Aan de Piushaven
  • Ontdektuinen
  • Dynamische leeromgeving
  • Rust, Reinheid en Regelmaat

Op deze locatie bieden wij ook

Voor kinderen is het leven één groot avontuur. Iedere dag beleven ze nieuwe dingen. Ze tijgeren, kruipen, lopen en rennen van de ene verbazing in de andere. Vol verwondering kijken ze naar de omgeving en naar zichzelf. Leuk en ook best spannend allemaal. Daarom is het belangrijk voor kinderen om een veilige haven te hebben. Een warme en vertrouwde plek, waar ze de ruimte krijgen om de wereld te ontdekken en te spelen, leren en groeien. Welkom bij Kinderdagverblijf en BSO Panta Rhei aan de Tilburgse Piushaven.

Wil je meteen komen kijken?

Dan kan ik je vertellen op welke dagen ik nog plaats heb voor je baby, peuter of 1-jarige dreumes. En natuurlijk over onze pedagogische aanpak. Je bent meer dan welkom. Vraag hier een rondleiding aan

Ahoi! Kinderopvang aan de Piushaven  

Zoek je een spetterend kinderdagverblijf in hartje Tilburg? Een veilige en warme plek waar je kind zich meteen thuis voelt? Ontdek onze kleurrijke kinderopvang aan de bruisende Piushaven, grenzend aan het plein van basisschool Panta Rhei. We bieden een oase van rust voor de kleintjes én volop avontuur en ontdekpret voor de oudere kinderen. Laat je verrassen door onze groene, natuurlijke buitenspeelplaats, fijne speelhal, ruime, lichte groepsruimtes én zoveel meer. 

Sandra directeur
Sandra Verschuren
Directeur Tel: 06-53869144

Waar vind je ons?

Piushaven 2
5017 AN Tilburg

Tel: 013-7620625
Openingstijden

Volg ons op social media

Stuur een e-mail
Kinderopvang Panta Rhei - Kinderstad

Eén vertrouwde plek

Kinderopvang Panta Rhei is een veilige, gezellige en uitdagende plek voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ons moderne gebouw grenst aan het schoolplein van basisschool Panta Rhei. Samen met de basisschool en BSO vormen we Kindercampus Panta Rhei en bieden we een doorgaande leerlijn: je kind kan op vierjarige leeftijd doorstromen naar de basisschool en eventueel naar de buitenschoolse opvang op vertrouwd terrein. Van 0 tot 13 jaar spelen, leren en (op)groeien op één plek. Ideaal!

Alle ruimte en bewegingsvrijheid

Bij ons krijgen kinderen alle ruimte en bewegingsvrijheid om zich te ontplooien. De jongsten hebben vooral behoefte aan geborgenheid en veiligheid, maar vinden het ook heerlijk om binnen óf buiten (op het balkon) te liggen, spelen, bewegen en rond te kijken. Dreumesen en peuters verlangen juist naar meer vrijheid, spanning en uitdaging. Klimmen, glijden, rennen, bouwen, fietsen, dansen, verkleden, knutselen en kliederen met zand en water: leef je uit...

Spelenderwijs leren

We laten kinderen spelen en ontdekken aan de hand van verschillende thema's, met bijbehorende ontwikkelingsgebieden, activiteitenhoeken en veel natuurlijke materialen. Hierbij maken we gebruik van de methodiek Startblokken. Zo leren kinderen al spelenderwijs en met veel fantasie over alledaagse gebeurtenissen, seizoenen, feestelijkheden en emoties.

Groepen kinderopvang:

  • De Ketelbinkies en Matrozen: twee groepen voor kinderen van 6 weken tot 24 maanden.
  • De Bootsmannen en Kapiteinen: twee groepen voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar.

Je kind voelt zich als een vis in het water bij de kinderopvang van Panta Rhei. Neem voor meer informatie contact met ons op óf ga direct naar het aanmeldformulier.

Onze bijzondere kenmerken

Aan de Piushaven

Midden in het centrum van Tilburg, aan de gezellige Piushaven ligt onze kinderdagopvang.

Ontdektuinen

Het kinderdagverblijf is omgeven door een groene ontdektuin. Spelen met zand en water, verstoppen in de struiken, over het wandelpad balanceren, van kei naar kei springen of omhoog klimmen tussen het groen en met je vriendje van de glijbaan. Alles kan in onze ontdektuinen.

Dynamische leeromgeving

Voor iedere leeftijdsgroep verschillende spelhoeken waar de kinderen kunnen ontdekken en ontwikkelen. Op het speelkleed in de babygroep en in de bouw of huishoek op de peutergroep.

Rust, Reinheid en Regelmaat

In alle dynamiek in de omgeving en op onze locatie zorgt de structuur en continuïteit voor rust en regelmaat. Alle kinderen varen daar wel bij en wordt door kinderen en ouders als heel prettig ervaren. Reinheid is de derde R die ook op onze kinderopvang veel aandacht krijgt.

Neem een kijkje

Onze openingstijden

Maandag: 7.30 - 18.30 uur
Dinsdag: 7.30 - 18.30 uur
Woensdag:7.30 - 18.30 uur
Donderdag: 7.30 - 18.30 uur
Vrijdag: 7.30 - 18.30 uur
 

Wij zijn gesloten op nationale feestdagen.