Panta Rhei peuteropvang tilburg centrum piushaven

Panta Rhei peuteropvang

Veiligheid, geborgenheid en structuur, maar ook volop avontuur met een natuurlijke buitenspeelplaats, ruime groepsruimtes én zoveel meer.

  • Aan de Piushaven
  • Ontdektuinen
  • Dynamische leeromgeving
  • Rust, Reinheid en Regelmaat

Op deze locatie bieden wij ook

Gooi het anker maar uit,

want hier vind je de leukste peuteropvang voor kinderen van twee tot vier jaar. Een veilige en warme plek in hartje Tilburg, waar je kind zich thuis voelt. Ons kleurrijke, moderne gebouw ligt aan de Piushaven en grenst aan basisschool Panta Rhei. We bieden veiligheid, geborgenheid en structuur, maar ook volop avontuur en ontdekpret met een natuurlijke buitenspeelplaats, fijne speelhal, ruime, lichte groepsruimtes én zoveel meer.

Vertrouwde plek

Peuteropvang Panta Rhei is een veilige, gezellige en uitdagende plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Ons moderne en sfeervolle gebouw grenst aan basisschool Panta Rhei. Samen met de basisschool en BSO vormen we Kindercampus Panta Rhei en bieden we een doorgaande leerlijn: je kind kan op vierjarige leeftijd doorstromen naar de basisschool en eventueel naar de buitenschoolse opvang op vertrouwd terrein. Van 2 tot 13 jaar spelen, leren en (op)groeien op één plek. Ideaal!

Ruimte en bewegingsvrijheid

Bij ons krijgen kinderen alle ruimte en bewegingsvrijheid om zich te ontplooien. Peuters verlangen naar rust en structuur, maar ook naar vrijheid, spanning en uitdaging. Wij bieden die mooie combinatie. Van lekker ontspannen tot klimmen, klauteren, glijden, rennen, fietsen, dansen, verkleden, knutselen en kliederen met zand en water: leef je uit...

Sandra directeur
Sandra Verschuren
Directeur Tel: 06-53869144

Waar vind je ons?

Piushaven 2
5017 AN Tilburg

Tel: 013-7620625
Openingstijden

Volg ons op social media

Stuur een e-mail
Kinderopvang Panta Rhei - Kinderstad

Spelenderwijs leren

Onze peuters spelen en ontdekken aan de hand van verschillende thema's met bijbehorende ontwikkelingslijnen, activiteitenhoeken en veel natuurlijke materialen. Hierbij maken we gebruik van de methodiek Startblokken. Zo leren kinderen al spelenderwijs en met veel fantasie over alledaagse gebeurtenissen, seizoenen, feestelijkheden en emoties.

Groep peuteropvang:

  • De Scheepswachters: één groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Je kind voelt zich als een vis in het water bij de peuteropvang van Panta Rhei. Neem voor meer informatie contact met ons op óf ga direct naar het aanmeldformulier.

Onze bijzondere kenmerken

Aan de Piushaven

Midden in het centrum van Tilburg, aan de gezellige Piushaven ligt onze peuteropvang.

Ontdektuinen

Onze peuteropvang is omgeven door een groene ontdektuin. Spelen met zand en water, verstoppen in de struiken, over het wandelpad balanceren, van kei naar kei springen of omhoog klimmen tussen het groen en met je vriendje van de glijbaan. Alles kan in onze ontdektuinen

Dynamische leeromgeving

Voor iedere leeftijdsgroep verschillende spelhoeken waar de kinderen kunnen ontdekken en ontwikkelen, denk aan een bouw- en huishoek op de peutergroep.

Rust, Reinheid en Regelmaat

In alle dynamiek in de omgeving en op onze locatie zorgt de structuur en continuiteit voor rust en regelmaat. Alle kinderen varen daar wel bij en wordt door kinderen en ouders als heel prettig ervaren. Reinheid is de derde R die ook op onze kinderopvang veel aandacht krijgt.

Neem een kijkje

Onze openingstijden

Maandag: 07.30 tot 18.30 uur
Dinsdag: 07.30 tot 18.30 uur
Woensdag: 07.30 tot 18.30 uur
Donderdag: 07.30 tot 18.30 uur
Vrijdag: 07.30 tot 18.30 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Landelijk registratienummer
  • 204773957