Vrijmoet kinderdagopvang tilburg reeshof

Vrijmoet kinderdagopvang

Vrijmoet is een plek waar kinderen van 0 tot 4 jaar hun creativiteit en expressie kunnen ontwikkelen en hun belevingswereld ontdekken.

  • Fantasierijk
  • Creatief denken
  • Nieuwsgierigheid prikkelen
  • Dapper ontdekken

Op deze locatie bieden wij ook

Een plek waar jonge kinderen hun creativiteit en expressie kunnen ontwikkelen.

Kinderen groeien door vallen en opstaan. Ze maken fouten, herstellen ze en proberen het nog eens. Er is geen vast plan, alleen een immense berg nieuwsgierigheid. Alles kan nog ontdekt worden. Bij kinderdagverblijf Vrijmoet werken we deze nieuwsgierigheid in de hand door elke dag een nieuwe of herkenbare uitdaging te bieden. Aan de hand van verschillende artistieke disciplines prikkelen we de ontdekkingsdrang van jouw kleine wereldreiziger.

Belevingswereld ontdekken

We introduceren verschillende texturen, vormen, kleuren, bewegingen, geluiden en smaken door aan verschillende etenswaren te proeven, te spelen met klei, verf, zand, kiezels, keien en hout. We ontdekken bijvoorbeeld hoe sterk je moet zijn om een ballon op te tillen of hoe het voelt om met je handen en voeten door de modder of verf te kruipen. Op onze creatieve kinderopvang is alles gericht op ontdekking, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de belevingswereld van het kind. Naarmate het kind ouder wordt, worden de uitdagingen steeds groter.

Creatief denken

Kinderdagopvang Vrijmoet focust op de ontwikkeling van het jonge kind. Kinderen kunnen al zoveel leren op jonge leeftijd, zoals communiceren, samenwerken en delen, kennismaken met verschillende (culturele) achtergronden, creatief denken én bezig zijn en problemen oplossen. Onze pedagogisch professionals, waarvan de helft ook opgeleid is als kunstenaar, weten precies hoe zij baby's, dreumesen en peuters kunnen prikkelen tot zelfstandigheid.

Marjan Besselse
Zakelijk directeur Tel: 06-82758810
Lin directeur
Lin Roosen
Artistiek directeur Tel: 06-82438686

Waar vind je ons?

Breskensstraat 11
5043 WP Tilburg

Tel: 013-5784310
Openingstijden

Volg ons op social media

Stuur een e-mail

Onze bijzondere kenmerken

Fantasierijk

Rond stampen met onzichtbare olifanten, zingen met een blauwe stem of een huis bouwen voor de boskabouter. Bij ons is geen fantasie te gek! Deze bouwen onze medewerkers graag uit tot een leuke activiteit.

Creatief denken

Creatief denken doe je door te zoeken naar mogelijkheden. Samen met de kinderen kiezen we niet altijd de meest voor de hand liggende oplossing, maar kijken we naar allemaal nog meer kan.

Nieuwsgierigheid prikkelen

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Dit bevordert hun ontwikkeling. Zo leren zij hun eigen mogelijkheden en grenzen kennen en ontdekken zijn de wereld op hun eigen tempo.

Dapper ontdekken

De vrijheid krijgen om zelf op ontdekking te gaan; Zo leren kinderen vertrouwen op hun eigen kunnen. Wij moedigen deze vrijheid aan en blijven op de achtergrond aanwezig om zowel de veiligheid als de zelfstandigheid te waarborgen.

Neem een kijkje

Openingstijden

Maandag: 7.30 – 18.30 uur
Dinsdag: 7.30 – 18.30 uur
Woensdag: 7.30 – 18.30 uur
Donderdag: 7.30 – 18.30 uur
Vrijdag: 7.30 – 18.30 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.