peuteropvang vrijmoet tilburg reeshof

Vrijmoet peuteropvang

Bij ons ervaar jij iedere dag een huiselijke, creatieve sfeer. De ruimtes zijn fris en licht en nodigen peuters uit tot spelen!

  • Fantasierijk
  • Creatief denken
  • Nieuwsgierigheid prikkelen
  • Dapper ontdekken

Op deze locatie bieden wij ook

Hoe leuk is het om je dag te beginnen met muziek? Nadat alle kinderen zijn gebracht en even gespeeld te hebben, start onze pedagogisch professional met een gezellig deuntje op de gitaar. Een leuk moment samen, want kinderen zijn dol op muziek. Daarna eten we gezamenlijk fruit aan tafel. Tijdens de dag hebben we leuke spelactiviteiten en gaan we graag naar buiten en op ontdekking in onze tuin. Bij Vrijmoet bieden we hele dagen peuteropvang aan (geen halve dagen). 

Uitdagende activiteiten

We doen veel met een groep. De speelmomenten met elkaar en met de medewerkers zijn niet alleen leuk, maar ook goed voor de spraakontwikkeling, motoriek en het maken van vriendjes. Juist in een groep kunnen kinderen zich aan elkaar optrekken en nieuwe vaardigheden leren. Zoals een boterham smeren, een jas aandoen, elkaar troosten en het herkennen van vormen en cijfers. 

We gaan met de peuters ook graag naar de bso ruimtes van Studio-T. Zo kunnen we lekker bewegen en dansen in het theater, gaan we creatief aan de slag in het atelier en ontdekken we muziekinstrumenten in de muziekruimte.  

Ontwikkeling

Natuurlijk hebben we ook oog voor de ontwikkeling van jouw kind. Kinderen kunnen al zoveel leren op jonge leeftijd, zoals communiceren, samenwerken en delen, kennismaken met verschillende (culturele) achtergronden, creatief denken én bezig zijn en problemen oplossen. Onze pedagogisch professionals, waarvan de helft ook opgeleid is als kunstenaar, weten precies hoe zij peuters kunnen prikkelen. 

Marjan Besselse
Zakelijk directeur Tel: 06-82758810
Lin directeur
Lin Roosen
Artistiek directeur Tel: 06-82438686

Waar vind je ons?

Breskensstraat 11
5043 WP Tilburg

Tel: 013-5784310
Openingstijden

Volg ons op social media

Stuur een e-mail

Onze bijzondere kenmerken

Fantasierijk

Rond stampen met onzichtbare olifanten, zingen met een blauwe stem of een huis bouwen voor de boskabouter. Bij ons is geen fantasie te gek! Deze bouwen onze medewerkers graag uit tot een leuke activiteit.

Creatief denken

Creatief denken doe je door te zoeken naar mogelijkheden. Samen met de kinderen kiezen we niet altijd de meest voor de hand liggende oplossing, maar kijken we naar allemaal nog meer kan.

Nieuwsgierigheid prikkelen

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Dit bevordert hun ontwikkeling. Zo leren zij hun eigen mogelijkheden en grenzen kennen en ontdekken zijn de wereld op hun eigen tempo.

Dapper ontdekken

De vrijheid krijgen om zelf op ontdekking te gaan; Zo leren kinderen vertrouwen op hun eigen kunnen. Wij moedigen deze vrijheid aan en blijven op de achtergrond aanwezig om zowel de veiligheid als de zelfstandigheid te waarborgen.

Voorbereiding basisschool

We werken met het VVE programma (voor- en vroegschoolse educatie) Startblokken. Hiermee worden kinderen stap voor stap, spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Onze medewerkers hebben hiervoor een speciale scholing gevolgd en organiseren spelactiviteiten die passen bij de peuters. Zo wordt de overstap naar de basisschool makkelijker.  

Nieuwsgierig geworden?

Bij binnenkomst ervaar je meteen een huiselijke, creatieve sfeer. De ruimtes zijn fris en licht en nodigen uit tot spelen. Vraag een rondleiding aan en kom samen kijken met je peuter! Je bent van harte welkom. Benieuwd naar de kosten? Klik dan hier

Peuteropvang bij ons is inclusief:
•    Lunch en drinken
•    Fruit en gezonde tussendoortjes
•    Luiers

Neem een kijkje

Openingstijden

Maandag: 7.30 – 18.30 uur
Dinsdag: 7.30 – 18.30 uur
Woensdag: 7.30 – 18.30 uur
Donderdag: 7.30 – 18.30 uur
Vrijdag: 7.30 – 18.30 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Landelijk registratienummer
  • 158817540