5 redenen om bij Kinderstad te werken

werken bij kinderstad

Natuurlijk snappen wij dat jij graag met kinderen wil werken. Of dat in de kinderopvang is of in het basisonderwijs; kinderen openen je blik! Kinderen zijn nieuwsgierig, enthousiast en geven je voldoening! Daarnaast draag je veel bij aan de groei en toekomst van baby's, peuters en schoolkinderen. 

Maar naast het werken met kinderen hebben wij nog vijf goede redenen waarom jij bij Kinderstad wil werken! Lees ze hier:

  1. Kwaliteit staat bovenaan bij Kinderstad. We zijn een professionele organisatie met deskundige medewerkers. Het vraagt veel verschillende kwaliteiten om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Wij werken er dagelijks met elkaar aan om die kwaliteit vast te houden en te versterken.
  2. We zijn een maatschappelijke organisatie met een openbaar karakter. Als organisatie gaan we niet voor de winst, maar investeren we in goede kinderopvang én goed basisonderwijs voor ieder kind. Iedereen is welkom!
  3. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je kunt blijven leren, zodat jij kunt groeien naar de mooiste versie van jezelf. Onze Kinderstad academie is een uniek platform voor medewerkers van Kinderstad waar we (online) cursussen en workshops aanbieden, passend bij jouw ontwikkeling. Zo kun jij je kennis, vaardigheden en capaciteiten optimaal inzetten. 
  4. We streven naar inclusie en diversiteit. We hebben respect voor elkaars normen en waarden. Iedereen is welkom in onze organisatie. Ook streven we naar teams met verschillende kwaliteiten en met verschillende achtergronden. Bij ons kun en mag je jezelf zijn. 
  5. We doen graag dingen samen en hebben aandacht voor elkaar. We stimuleren samenwerking en delen graag kennis met elkaar. Maar ook buiten werktijd ontmoeten we graag collega's. Zo kletsen we bij tijdens het personeelsfeest, laten we onze sportieve kant zien tijdens de sportdag en proosten we graag tijdens de kerstborrel! Ook zijn er regelmatig teamuitjes en gezamenlijke lunches. 

Zoek de baan die bij jou past!