Rendierhof kinderopvang en basisschool

Rendierhof

Kinderopvang Rendierhof vormt samen met basisschool Jan Ligthart het Kindcentrum Rendierhof. Onze locatie ligt in het westen van Tilburg,
  • Creatief
  • Kindgericht
  • Uitdagend
  • Samenwerking

Ons aanbod

Op onze locatie vind je:

Over Rendierhof

Kinderopvang Rendierhof vormt samen met basisschool Jan Ligthart het Kindcentrum Rendierhof. Onze locatie ligt in het westen van Tilburg, in het hart van de Reit. Wij vormen dé plek in de wijk waar kinderen zich veilig en gezien voelen; het verlengstuk van thuis, want ondanks de grootse uitstraling van het gebouw, bieden we op de groepen knusse gezelligheid. 

Kinderen groeien bij ons zo op in een vertrouwde omgeving, waar de overgang van baby, naar peuter, naar kleuter, naar leerling klein is. We hebben een open en transparante verbinding tussen de kinderopvang en de school. Daarnaast is er een nauwe samenwerking tussen de pedagogisch medewerkers en de leerkrachten en wordt er zowel bij de kinderopvang als op school gewerkt met dezelfde thema’s. Deze samenwerking stimuleren we ook bij de kinderen; samen lezen, samen de typecursus volgen en samen spelen. Want samen leven is het belangrijkste wat we de kinderen kunnen bijbrengen!