Kinderen in gymzaal basisschool en kinderopvang Vuurvogel Tilburg

Vuurvogel

We bieden kinderen een fijne plek waar ze zich thuis voelen en waar ze zich kunnen ontwikkelen. Zodat ze uiteindelijk vol zelfvertrouwen uitvliegen!
  • In het centrum
  • Kinderopvang & basisschool onder één dak
  • Ontdekkingstuin
  • peuter-/kleuteractiviteiten

Ons aanbod

Op onze locatie vind je:

Over Vuurvogel

Onze locatie ligt in het centrum van Tilburg, in de gezellige Bomenbuurt. Kinderopvang en basisschool vormen samen Kindercampus De Vuurvogel. We delen één visie en één gezamenlijke uitstraling. Doordat we samen met elkaar onder één dak zijn gevestigd, verloopt de onderlinge samenwerking tussen de pedagogische professionals en leerkrachten soepel en dragen zo gezamenlijk verantwoording voor het beleid en uitvoering van de kindercampus. Voor de kinderen betekent dit vooral een vertrouwde en soepele overgang, met vriendjes, van de kinderopvang naar school. 

Zowel in de kinderopvang als op school bieden we kinderen een fijne plek waar ze zich thuis voelen. Wij helpen alle kinderen te ontwikkelen. Elke dag weer. Zodat ze uiteindelijk vol zelfvertrouwen uitvliegen. Al onze professionals hebben maar één doel voor ogen en dat is de beste opvang en het beste onderwijs voor de kinderen verzorgen. Iedere dag een beetje beter dan gisteren!

Kindercampus Vuurvogel: hier voelen kinderen zich thuis!