kinderdagopvang vuurvogel tilburg centrum

Vuurvogel kinderdagopvang

Samen met de basisschool vormen wij Kindercampus de Vuurvogel. Een kinderopvang met een huiselijke sfeer in het centrum van Tilburg.

  • In het centrum
  • Onder 1 dak met school
  • Ontdektuin
  • Peuter-/kleuteractiviteiten

Op deze locatie bieden wij ook

Onze kinderopvang Vuurvogel ligt in de wijk Oud-Zuid (bomenbuurt) en is één van de drie kinderdagverblijven in het centrum van Tilburg. Samen met de basisschool vormen wij Kindercampus de Vuurvogel. Voor de kinderen betekent dit een vertrouwde en soepele overgang naar school.

Doordat we samen met de basisschool onder één dak zijn gevestigd, verloopt de onderlinge samenwerking tussen onze pedagogische professionals en leerkrachten soepel en dragen zo gezamenlijk verantwoording voor het beleid en uitvoering van de kindercampus. We delen immers één visie en één gezamenlijke uitstraling en dat vooral in het belang van het kind om de doorgaande leerlijn zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen.

Aandacht voor jouw baby

Wij doen er alles aan om eraan bij te dragen dat jouw baby de rust en warmte krijgt die het verdient. Onze pedagogische professionals weten veel over de ontwikkeling van baby's; van inrichting tot communicatie, alles is bij ons op je kleintje gericht. Informeer maar eens naar onze speciale manier van werken. Zo kunnen baby’s bij ons ook bijvoorbeeld heerlijk slapen in de buitenlucht.

Spelenderwijs leren

Bij ons is het uitgangspunt dat het kind centraal staat. Onder één dak kunnen kinderen spelenderwijs leren. We ondernemen elke dag activiteiten. Dat stimuleert kinderen tot het ontdekken van nieuwe dingen. We besteden veel aandacht aan de huiselijke sfeer, want we vinden het belangrijk dat kinderen en ook ouders zich bij ons thuis voelen.

Maria directeur
Maria Abdoulrahamani
Directeur Tel: 06-82062777

Waar vind je ons?

Eikstraat 11
5038 ML Tilburg

Tel: 013-5325502
Openingstijden

Volg ons op social media

Stuur een e-mail

Onze bijzondere kenmerken

In het centrum

De Vuurvogel is gelegen in de bomenbuurt in het centrum van Tilburg!

Onder 1 dak met school

De kindercampus heeft een gemotiveerd team van pedagogische professionals en leerkrachten. Daardoor verloopt de onderlinge samenwerking soepel en delen we één gezamenlijke visie en beleid.

Ontdekkingstuin

Dagelijks maken kinderen kennis met de natuur in onze mooie ontdekkingstuin.

Peuter-/kleuterklas

Peuters kunnen vroegtijdig al kennismaken met de toekomstige kleuterklas!

VVE gericht werken

Tilburg is VVE gemeente. Ons kinderopvang is VVE-gecertificeerd. Voor de voorschoolse educatie gebruiken wij een programma waarin we op gestructureerde en samenhangende wijze de ontwikkeling van kinderen van 0 – 4 jaar stimuleren op het gebied van taal, rekenen, motoriek en de sociaal-economische ontwikkeling. Op onze locatie werken we daarvoor met het programma Uk en Puk.

Peuter/kleuter activiteiten

Binnen onze kindercampus kunnen alle peuters vanaf ongeveer 3,5 jaar al vroegtijdig spelenderwijs kennis maken met onze kleuterklas! Wordt je kindje ouder dan komt de overgang naar school steeds meer in zicht. Dat verloopt bij ons heel soepel onder andere doordat we nauw samenwerken met de leerkrachten van groep 1 en 2 van basisschool de Vuurvogel. We hebben een Zwaluwgroep waar peuters en kleuters elkaar ontmoeten. Voor geïnteresseerden ligt er een Borgboek op locatie ter inzage!

Kinderopvang is bij ons inclusief:

  • Luiers
  • Fruit
  • Gezonde tussendoortjes
Vuurvogel kinderopvang - Kinderstad

Neem een kijkje

Openingstijden

Maandag: 7.30 - 18.30 uur
Dinsdag: 7.30 - 18.30 uur
Woensdag:7.30 - 18.30 uur
Donderdag: 7.30 - 18.30 uur
Vrijdag: 7.30 - 18.30 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.