peuteropvang vuurvogel tilburg centrum

Vuurvogel peuteropvang

In het centrum van Tilburg kan jouw peuter bij ons de wijk en stad ontdekken en vroegtijdig kennismaken met de kleuterklas!

  • In het centrum
  • Onder 1 dak met school
  • Ontdektuin
  • Peuter-/kleuteractiviteiten

Op deze locatie bieden wij ook

Peuteropvang Vuurvogel ligt in de wijk Oud-Zuid (bomenbuurt) en is geïntegreerd binnen onze kinderopvang. Samen met de basisschool vormen wij Kindercampus de Vuurvogel. Voor de kinderen betekent dit een vertrouwde en soepele overgang naar school. We zijn samen met de basisschool onder één dak gevestigd. Hierdoor verloopt de onderlinge samenwerking tussen onze pedagogische professionals en leerkrachten soepel. Ze dragen gezamenlijk verantwoording voor het beleid en uitvoering van de kindercampus. In het belang van het kind delen we één visie en één gezamenlijke uitstraling. De doorgaande leerlijn willen wij zo soepel mogelijk laten verlopen.

Peuter/kleuter activiteiten

Vanaf ongeveer 3,5 jaar kunnen alle peuters binnen onze kindercampus al vroegtijdig spelenderwijs kennismaken met onze kleuterklas! Wordt je kindje ouder dan komt de overgang naar school steeds meer in zicht. Doordat we nauw samenwerken met de leerkrachten van groep 1 en 2 van basisschool de Vuurvogel, verloopt dat bij ons heel soepel. We hebben een Zwaluwgroep waar peuters en kleuters elkaar ontmoeten. Voor geïnteresseerden ligt er een Borgboek op locatie ter inzage!

VVE gericht werken

Tilburg is VVE gemeente. Ons kinderopvang is VVE-gecertificeerd. Voor de voorschoolse educatie gebruiken wij het programma Uk en Puk. Hiermee stimuleren we op gestructureerde en samenhangende wijze de ontwikkeling van kinderen van 0 – 4 jaar op het gebied van taal, rekenen, motoriek en de sociaal-economische ontwikkeling. Peuteropvang is bij ons inclusief luiers, fruit en gezonde tussendoortjes.

Maria directeur
Maria Abdoulrahamani
Directeur Tel: 06-82062777

Waar vind je ons?

Eikstraat 11
5038 ML Tilburg

Tel: 013-5325502
Openingstijden

Volg ons op social media

Stuur een e-mail
Vuurvogel kinderopvang - Kinderstad

Onze bijzondere kenmerken

In het centrum

De Vuurvogel is gelegen in de bomenbuurt in het centrum van Tilburg!

Onder 1 dak met school

De kindercampus heeft een gemotiveerd team van pedagogische professionals en leerkrachten. Daardoor verloopt de onderlinge samenwerking soepel en delen we één gezamenlijke visie en beleid.

Ontdekkingstuin

Dagelijks maken kinderen kennis met de natuur in onze mooie ontdekkingstuin.

Peuter-/kleuterklas

Peuters kunnen vroegtijdig al kennismaken met de toekomstige kleuterklas!

Neem een kijkje

Medewerkers

Bekijk hier enkele medewerkers van deze locatie.

Shaima

Shaima

Pedagogisch professional

Openingstijden

Maandag: 07.30 tot 18.30 uur
Dinsdag: 07.30 tot 18.30 uur
Woensdag: 07.30 tot 18.30 uur
Donderdag: 07.30 tot 18.30 uur
Vrijdag: 07.30 tot 18.30 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.