vuurvogel bso tilburg centrum

Vuurvogel BSO

Op onze buitenschoolse opvang in de Bomenbuurt in Tilburg kunnen kinderen voor- en na schooltijd urenlang plezier maken.

  • In het centrum
  • Onder 1 dak met school
  • Ontdektuin

Onze buitenschoolse opvang ligt in de wijk Tilburg Oud-Zuid (bomenbuurt). Samen met de basisschool vormen wij Kindercampus de Vuurvogel. Voor de kinderen betekent dit een vertrouwde en soepele overgang naar school.

We zijn samen met de basisschool onder één dak gevestigd en hierdoor verloopt de onderlinge samenwerking tussen onze pedagogische professionals en leerkrachten soepel. Ze dragen zo gezamenlijk verantwoording voor het beleid en uitvoering van de kindercampus. We delen immers één visie en één gezamenlijke uitstraling en dat vooral in het belang van het kind om de doorgaande leerlijn zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen.

Mooi en ruim ingericht

Op onze buitenschoolse opvang kunnen kinderen uren plezier maken. Daarnaast hebben we een mooie keuken waar kinderen wekelijks hun kooktalenten tot uiting kunnen brengen. De ruimte is verder sfeervol ingericht met gezellige hoeken, waar kinderen kunnen zitten om te kletsen, een boekje te lezen of om zich lekker terug te trekken. In de speel- en gymzaal, maar ook buiten, kunnen kinderen hun energie kwijt. Tot slot maken we ook educatieve uitstapjes buiten ons kindercentrum, zoals een bezoek aan een museum.

Opvang voor schooltijd en tijdens schoolvakanties

BSO Vuurvogel biedt ook opvang vóór schooltijd. Je kunt je kind dan brengen vanaf 7.30 uur. Je kind kan gebruikmaken van de buitenschoolse opvang gedurende de hele basisschoolperiode, met, zonder of alleen tijdens schoolvakanties. Een geruststellende gedachte dat je hiervoor niet steeds iets anders hoeft te regelen. Bovendien geeft het je kind duidelijkheid en continuïteit.

Mayke
Mayke van Hautum
Vervangend directeur Tel: 06-45414742

Waar vind je ons?

Eikstraat 11
5038 ML Tilburg

Tel: 013-5325502
Openingstijden

Volg ons op social media

Stuur een e-mail
Vuurvogel kinderopvang - Kinderstad

Onze bijzondere kenmerken

In het centrum

De Vuurvogel is gelegen in de bomenbuurt in het centrum van Tilburg!

Onder 1 dak met school

De kindercampus heeft een gemotiveerd team van pedagogische professionals en leerkrachten. Daardoor verloopt de onderlinge samenwerking soepel en delen we één gezamenlijke visie en beleid.

Ontdekkingstuin

Dagelijks maken kinderen kennis met de natuur in onze mooie ontdekkingstuin.

Peuter-/kleuterklas

Peuters kunnen vroegtijdig al kennismaken met de toekomstige kleuterklas!

Neem een kijkje

Openingstijden

Buitenschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag: na schooltijd – 19.00 uur

Tijdens vakanties en sluitingsdagen van de school 
Maandag t/m vrijdag: van 7.30 – 19.00 uur
 
Voorschoolse opvang 
Maandag t/m vrijdag: vanaf 7.30 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Samenwerking basisscholen

We halen kinderen op van de volgende scholen:
  • De Vuurvogel

Meer informatie

Landelijk registratienummer
  • 551849423