Sport BSO in Tilburg

Elke dag sport en bewegen na schooltijd
Sport bso tilburg reeshof

Is jouw kind gek op sporten en in beweging zijn? Een sport BSO is dan de uitkomst! Een sport BSO is een gezellige en sportieve buitenschoolse opvang. Onder begeleiding van (pedagogisch) sportinstructeurs nemen de kinderen deel aan diverse sportactiviteiten en buitenactiviteiten. Zo maakt je kind kennis met allerlei verschillende sporten, waarbij het plezier in sport en bewegen voorop staat.

De voordelen van een sport BSO

  • Elke dag na school sporten en bewegen zónder extra kosten
  • Sporten onder begeleiding van professionele sportinstructeurs
  • Gratis vervoer vanuit alle basisscholen in Tilburg en omgeving
  • Mogelijkheid tot zwemlessen tijdens bso-tijd (zonder wachtlijst)
  • Speciaal sportief vakantieaanbod

Rondleiding bij de buitenschoolse opvang?

Zou je graag een kijkje willen nemen bij (één van) onze Sport BSO’s in Tilburg? Je bent meer dan welkom voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

Sport BSO in tilburg Reeshof

Sport BSO Reeshof

Midden in de wijk Reeshof vind je Sport BSO Reeshof. Kinderen worden gratis opgehaald bij basisscholen in de Reeshof en Tilburg West om vervolgens lekker te kunnen bewegen! Sporten kan bij Sport BSO Reeshof binnen in de grote gymzalen en buiten op de kunstgrasvelden. Het sportprogramma is heel breed: van breakdance tot fun-boxing, van yoga tot voetbal.

Lees meer over Sport BSO Reeshof

sport bso poorter

Sport BSO Poorter

Sport BSO Poorter is gloednieuw in de Reeshof en heeft een uitdagend aanbod met veel ruimte voor actief binnen spel, zoals een danszaal en een klimwand. We maken gebruik van de sporthallen, zodat we alle soorten sport kunnen aanbieden (voetbal, turnen, apenkooien, freerunnen, etc.). Voor buiten hebben we een sportief ingerichte tuin en gaan we lekker naar het Reeshofpark. 

Lees meer over Sport BSO Poorter