Thema locaties

creatieve locatie kinderstad

Vaak zie je als ouder wel wat voor type kind je hebt. Een doener, een sjouwer, een natuurliefhebber, een bouwer, een kleine wetenschapper in de dop. Toch is het soms lastig om ze te helpen te ontdekken wat echt bij ze past. Misschien is je kind wel gek op sport, maar…er zijn honderden sporten waar ze voor zouden kunnen kiezen. En vaak kun je er maar 1 of 2 tegelijk uitproberen. En al dat proberen kost natuurlijk ook wel wat; tijd maar ook geld.

Voor deze kinderen en ouders zijn er de thema locaties: kinderopvanglocaties met een aanbod gespecialiseerd. Ontdek de thema's van Kinderstad: Sport, Creatief en Groen!

Alle voordelen op een rijtje:

  • Je kind wordt begeleid door specialisten met een achtergrond op de genoemde gebieden.
  • Allerlei activiteiten en facetten worden aangeboden zodat je kind heel veel kan uitproberen.
  • Alle benodigde materialen zijn op deze locaties aanwezig; je hoeft dus geen speciale kleding of materialen aan te schaffen.
  • Alles wordt tijdens de opvanguren aangeboden, bijvoorbeeld ook zwemles op de sport bso. Dat scheelt een hoop gehaast van werk/school naar de club/vereniging en weer naar huis.
  • Thema bso's werken samen met vrijwel alle scholen in de stad; kinderen worden opgehaald en veilig vervoerd.
  • Thema bso's houden rekening met verschillende leeftijden en passen hun aanbod daarop aan, daardoor zijn ze voor kleuters heel geschikt maar ook nog voor de bovenbouw.

Ontdek de thema locaties

Sport. Als je kind gek is op sport en spel dan zijn onze sport bso's Reeshof en Poorter een toffe plek. Er worden verschillende sport en spel activiteiten aangeboden. Kinderen kunnen dus van alles uitproberen! Onze sport bso's bevinden zich vaak op locaties waar nog meer organisaties en faciliteiten te vinden zijn waar gebruik van gemaakt wordt, zoals een zwembad of sportvelden. We bieden ook zwemlessen aan op onze sport bso's!

Creatief. Locatie Vrijmoet in de Reeshof is een creatieve locatie. Is je kind creatief en wil hij/zij op dit vlak nog heel veel ontdekken en uitproberen? Dan is dit de ideale plek! In hetzelfde pand bevindt zich ook Studio-T: een creatieve bso waar veel aandacht wordt besteed aan kunst, dans, muziek, theater, en vooral creatief bezig zijn!

Groen. Locatie Oculus is een echte groene locatie. Samen met de kinderen gaan ze zo veel mogelijk naar buiten. Er is een grote, groene tuin waar kinderen op ontdekking kunnen gaan. Voor baby's is er zelfs een speciale ontdektuin ingericht. Gezonde voeding is er ook belangrijk; er wordt zo veel mogelijk gekozen voor biologische en volkoren producten.

Bekijk alle locaties bij jou in de buurt