Beschikbare plekken kinderopvang

Rendierhof kinderopvang

De vraag naar kinderopvang is groot en we doen ons best om zo veel mogelijk kinderen een fijne plek te bieden op een van onze 14 kinderopvanglocaties. De kinderopvang heeft voor een kind ontzettend veel te bieden. Het voordeel is dat we voor 1,-, 2-, en 3-jarigen kinderen vaak sneller plek hebben, omdat er voor de opvang van baby's andere regels gelden, waardoor we minder baby's in één groep kunnen plaatsen. Lees hier onze blog over de voordelen voor een dreumes of peuter om naar de kinderopvang te gaan. 

Waarom kinderopvang?

Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waarom je als ouder kiest voor kinderopvang. Als je werkt kan dit een praktische reden zijn: je hebt kinderopvang nodig tijdens je werkuren. Maar het kan ook zijn omdat je wilt dat je kind leert spelen met andere kinderen of kennismaakt met een andere omgeving of ander speelgoed. Of wat dacht je van voorbereiding op de basisschool, nog zo’n goede reden om voor kinderopvang te kiezen!

Rendierhof kinderopvang peuteropvang

Welke mogelijkheden zijn er op dit moment?

Op dit moment* hebben wij direct of snel plek op diverse kinderopvanglocaties. Het is mede afhankelijk van de leeftijd van je kind en de dagen die je nodig hebt of en waar er plek is. Na aanmelding nemen we direct contact op om te kijken naar de mogelijkheden. 

Tilburg Reeshof
Grote Beemd: 1-, 2- en 3-jarigen
Huibeven: 2-, 3-jarigen
Koolhoven: 2-, 3-jarigen
Lindetuin: 1-, 2- en 3-jarigen
Vrijmoet: 0-, 1-, 2- en 3-jarigen 

Tilburg centrum
Oculus: 0-, 1-, 2- en 3-jarigen
Panta Rhei: 1-jarigen

*mei 2024

Welke kinderopvang kies je?

Bij Kinderstad krijgt jouw kind alles voor een goede start. Hier is alle ruimte om te ontwikkelen, om jezelf te zijn en te worden. Met balans tussen rust, plezier en uitdaging, kan jouw kind in eigen tempo groeien en ontwikkelen. Onze pedagogisch professionals zorgen voor een duidelijk dagritme, gezonde voeding, passend speelgoed en activiteiten die passen bij de leeftijd van jouw kind. We hebben diverse locaties waar je kind terecht kan. Van een kindcentrum (handig voor de overstap naar een basisschool) tot juist een groene of kleinschalige kinderopvanglocatie. Bekijk hier al onze locaties 

Rondleiding/aanmelden

Maak snel een rondleiding op een locatie om kennis te maken en de sfeer te proeven. Je kunt je via het inschrijfformulier ook direct aanmelden, er wordt dan snel contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. 

Uiteraard kun je je ook aanmelden voor een andere locatie dan bovenstaande locaties. Dan kom je op de wachtlijst te staan. 

Aanmelden locatie     Rondleiding aanvragen